Oman porukan retki

Kuvaus

Oman porukan luontoretket

Haluaisitko järjestää omalle porukalle räätälöidyn luontoelämyksen? Työporukalle, ystäväporukalle, perheelle, synttäriporukalle…

Miten olisi taikamatka historialliselle Pakasaivolle, saamelaisten luonnonhaltijoitten maailmaan? Tai tunturiretki Pallakselle, sukellus tunturikasvien ja tunturin tarinoiden salaisuuksien pariin?

Haluaisitko oppia tekemään huippuhienoa pihkavoidetta? Tai tehdä omin käsin kauniit juhlakranssit luonnon materiaaleista itselle ja ystäville? Olisiko upeaa maalata itselle rakas Lapin maisema, oppia sommittelemaan ja synnyttämään maalaus paperille tai kankaalle? Tilaa minut opettamaan!

Rakennan juuri teille sopivan ja toivomustenne mukaisen luontotuokion. Vahvoja erityisalojani ovat metsäluonto ja siitä ammennettava kokonaisvaltainen hyvinvointi, luontoyhteyden avaaminen, taikavarvun käyttö hyvinvoinnin tukena, kasvit ja yrttitietous, luonnontuotteet ja niiden tekeminen, taidemaalaus, paikallistarinat ja luonnontuntemus.

Toiminta-aluettani on Länsi-Lapin tunturiseutu mm. Ylläksen upeat maisemat ja luontopolut, Pallastunturin seutu, Pallasjärven rannat ja lehdot tarinoineen, Muonion seudun historialliset kohteet, muinainen kalmisto Akamella, vanha palvospaikka Pakasaivo ja monet muut hienot ja tutustumisen arvoiset paikat.

Tuntiveloitukseni alle kymmenen hengen retkille on 100-130 e/tunti (sis.alv24%) ensimmäiset kolme tuntia, seuraavat 50-70 e/tunti. Yli kymmenen hengen ryhmille hinta sovitaan erikseen.

Virkistävillä ja oivalluksia tuottavilla retkilläni tarjoilen ja maistatan myös erilaisia luonnontuotteita, yrttihaudukkeita ja -mehuja.

Ota yhteyttä, niin kehitellään sinun ryhmällesi ikimuistoinen luontopäivä!

Paula

paula.sieppi@gmail.com

044-2609917