Käyttöehdot

Käyttöehdot

Sivuston Paulasieppi.com käyttö on seuraavassa esitettyjen käyttöehtojen alaista.

Tekijänoikeudella suojattujen materiaalien/tavaramerkkien käyttö

Kaikki tällä sivustolla tai sovelluksessa olevat materiaalit, mukaan lukien muun muassa dokumentaatio, sisältö, teksti, data, grafiikka, kuvat, liittymät tai muut materiaalit tai teokset (’materiaalit’), ovat tekijänoikeuden suojaamia, Paula Siepin omistamia tai lisensoimia materiaaleja.
Kaikki oikeudet pidätetään.

Rekisteröityneiden käyttäjien tilit, salasanat ja suojaus

Sivuston osien käyttö voi olla rajoitettu salasanalla ja edellyttää rekisteröitymistä tai kirjautumista. Rekisteröidyttyäsi palveluun, olet täydellisesti vastuussa kaikista velvoitteista ja vahingoista, jotka ovat seurausta salassapitovelvollisuuden laiminlyönnistä sekä kaikista salasanasi käytön kautta tehdyistä toimenpiteistä. Sitoudut ilmoittamaan meille välittömästi salasanasi luvattomasta käytöstä tai muista tietoturvarikkomuksista. Paulasieppi.com ei voi olla eikä ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka syntyvät sen vuoksi, ettet noudata näitä periaatteita.

Kirjauduttuasi palveluun omilla tunnuksillasi pysyt kirjautuneena, kunnes kirjaudut ulos, vaikka sulkisit käyttämäsi selaimen.

Henkilötietojen käsittely

Paulasieppi.com suojaa sivuilla kävijöiden yksityisyyttä ja henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti. Emme kerää tietoja, joista yksittäinen kävijä voitaisiin tunnistaa. Vain rekisteröintihakemuksessa tarvitsemme sähköpostiosoitteen.

Twitter paulasieppi.comissä

paulasieppi.comissä on jaettuna Twitter-viestejä eli twiittejä.
Tällä hetkellä sivuilla on seurattavissa seuraavat tilit:
@paulasieppi

Facebook paulasieppi.comissä

paulasieppi.comissä on jaettuna Facebook-viestejä. Tällä hetkellä sivuilla on seurattavissa seuraavat tilit:
www.facebook.com/paulasieppimuonio

Google+ paulasieppi.comissä

paulasieppi.comissä on jaettuna Google+-viestejä.

Palaute

Sivustoon liittyvää palautetta voi lähettää palautelomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen: paulasi.muonio(at)gmail.com

Lisätietoja

Lisätietoja sivustosta saa:paulasi.muonio(at)gmail.com